Mi is az a földmunka?

A földmunka szorosan kapcsolódik az építkezéshez, ugyanis egy építkezés tereprendezéssel kezdődik. Ilyenkor sokakban felmerül a kérdés, hogy mi a legjobb megoldás a gyors és hatékony tereprendezéshez. Természetesen hívhatjuk a családtagjainkat segítségül, de ha ténylegesen profi munkát szeretnénk, rövid határidővel, érdemes egy, a földmunkával foglalkozó céget felkeresni. Ezek vagyunk mi!

tendler baut logo left

Hogyan zajlik egy profi tereprendezés?

Egy ház felépítése nem egy apró feladat, rengeteg tervezéssel és munkával jár együtt. Magát a földmunkát, a tereprendezést vagy az alapásást is egy precíz és aprólékos felmérés, majd tervezés előzi meg. Ennél a folyamatnál nagyon fontos, hogy pontosan kimérjük a szinteket, méreteket, hogy szakszerűen el lehessen végezni az alap test kiemelését. Mivel számunkra fontos, hogy ügyfeleinknek gondmentesen adjuk át az elvégzett munkát, nagy hangsúlyt fektetünk az aprólékos helyszíni felmérésre. Rengeteg tényezőt figyelembe kell venni, hogy a későbbiekben elkerüljük a felmerülő problémákat. Ezek a tényezők lehetnek a talaj szerkezeti felépítése és tulajdonsága is.

tendler baut logo

Milyen munkák lehetnek földmunkák?

Fentebb már említettük a tereprendezést, alapásást. Bobcat munkagépekkel egy kisebb családi háztól, akár nagyobb telkek tereprendezéséig vállaljuk a gyors és precíz munkát. Abban az esetben, ha földelszállításra van szüksége szintén rendelkezésére állunk. Mindezek mellett a munkakörbe tartozhat a medenceásás, az árokásás, kerítés oszlopok kiásása vagy a pincetömb kiemelése.

Ha megbízható kezekbe szeretné tudni a helyszíni földmunkálatokat keressen minket bizalommal! Cégünk teljeskörű földmunka szolgáltatást nyújt Önnek, ezzel levéve a válláról az ezzel járó terheket. A Tendler Baut profi generálkivitelező csapata több éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére, hogy prémium minőségű, rendkívül gyors határidővel és az előirányzott költségkeretedből valósítsa meg építési terveit.

foldmunka
foldmunka

Lépjen velünk kapcsolatba!