Ipari és közületi létesítmények generálkivitelezése

Szakképzett csapatunk szakmai felkészültséggel, rövid és pontos határidővel, több éves tapasztalattal vállalja irodaházak, gyártócsarnokok, géptárolók, mezőgazdasági silók, turisztikai létesítmények építését, generálkivitelezését. Komplett építészeti tervrajzokat és látványterveket készítünk, a megrendelő igényeire, ízlésvilágára és költségvetésére szabva. Figyelme vesszük a telek adottságait, az építési szabályozások rendelkezéseit, a benapozás szükségességét.
Gyártócsarnokok / Speciális létesítmények
Mezőgazdasági létesítmények
Közületi
és
lakossági épületek

Gyártócsarnokok / Speciális létesítmények

A több min 20 éves generál-kivitelezési tapasztalattal gördülékeny az általunk tervezett ipari csarnokok felépítése, legyen szó inkubátorházról, járműgyártó vagy javító üzemről, élelmiszer feldolgozóról vagy logisztikai raktárról – de ez csak néhány példa a sok lehetőség közül –.  Az épület kivitelezésénél figyelembe vesszük a technikai és műszaki előírásokat, úgy, ahogy a megrendelő elvárásait, igényeit, arculati megjelenését.

gyartocsarnok
kozuleti letesitmenyek

Mezőgazdasági létesítmények

Költséghatékony és rugalmas megoldást ajánlunk gép- vagy szálastakarmány, valamint szemestermény tárolására. A létesítmény generálkivitelezése mellett vállaljuk a ki- és betároló berendezések, szárítórendszerek, porkamrák…stb.szerelését. Valamint fontosnak tartjuk a csapadék és belvíz precíz elvezetését vagy annak tárolására szolgáló mélyépítésű rendszerét.

Közületi létesítmények és lakossági épületek

Az ipari és mezőgazdasági létesítmények generálkivitelezése mellett oktatási és nevelési intézmények, önkormányzati épületek, főzőkonyhák, bankfiókok építési vagy felújítási munkálatait is vállaljuk, akár komplex akadálymentesítésselis. Ezen létesítmények olyan profi szaktudást és tapasztalatot igényelnek, ami elengedhetetlen az épületek tökéletes és hibátlan működéséhez.

kozuleti letesitmenyek

Miért minket?

Bizton állítjuk, hogy vállalatunk a legprecízebb, legrátermettebb szakemberekkel dolgozik együtt, ami létfontosságú az ipari és a közületi létesítmények kivitelezéséhez.

Célunk, hogy teljes mértékben levegyük a terhet a megbízó válláról. A megbízástól kezdve intézünk mindent a tervezéstől, az anyagbeszerzéstől, a kulcs átadásáig, valamint nem csak tervezésben és kivitelezésben számíthat vállalatunkra, hanem bárminemű felújítási munkálatokat is elvállalunk, legyen szó nyílászárók felújításáról, fűtési rendszer megújításáról, szigetelésről, burkolásról, festésről.

csavar

Lépjen velünk kapcsolatba!