Two columns
Vertical
Horizontal
Medence kalkulátor
Összegzés
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Az általunk kivitelezett élmény- és standard medencéket a legmodernebb technológiával készítjük el, ami nem más, mint a porocell medence építés.

A porocell a zsalukövet kiváltó anyag, amellyel egyszerűen és gyorsan kivitelezhető a megrendelő által megálmodott medence.

tendler baut logo

A porocell medence építés előnyei

Ezzel a medence építési technológiával igazán modern és egyedi medencéket építhetünk, mind látványban, formában, mintázatban, mélységben, méretben, lépcsőkialakításban és élményelemekben, valamint nem csak a hagyományos süllyesztett kialakítás oldható meg, hanem a napjainkban népszerű feszített víztükrű medence is.

Ez a technika rendkívül időtálló, vagyis hosszú éveken keresztül élvezheti a medence nyújtotta szórakozást. A szöveterősített medence fólia élettartalma szintén hosszú, de elhasználódása esetén könnyen kicserélhető.

Medence kivitelezésének fázisai

Minden építkezés első teendője a tervek elkészítése. Medence építésnél figyelembe kell vennünk a kül- vagy beltér adottságait. Vállalatunk a környezet sajátosságait figyelembe véve, rövid határidőn belül elkészíti ezeket a terveket. A tervek és szükséges engedélyek után elkezdődhet a földmunka. Ennél a szakasznál nagyon fontos, hogy pontosan megadjuk a szinteket, méreteket továbbá, hogy szakszerűen építsük ki a medencetestet. A medence kiépítése, falazása után, ügyelnünk kell arra, hogy a fal egyenletes legyen, vagyis meg kell győződnünk arról, hogy a medence alap fóliázásra alkalmas-e. A fóliázás szintén fontos folyamata a medence kiépítésének, hiszen ez biztosítja a medence vízszigetelését. A mai PVC fólia burkolatok magas minőségűek és remek esztétikai élményt nyújtanak, mivel rengeteg szín és mintás fóliák közül válogathat a megrendelő. 

Medence építés

Fontos a medence megfelelő karbantartása

Ahhoz, hogy a víz kristálytiszta, baktérium és algamentes legyen fontos, hogy megfelelően kiépítsük a vízgépészeti rendszert. Ennek a megtervezése komplex szaktudást igényel, de a működésük és kezelésük könnyedén megtanulható, így a víz tisztán tartása nem okoz majd gondot a megrendelőnek. Ha változatosabbá, harmonikusabbá akarjuk tenni a fürdőzési élményt, akkor végtelen lehetőségű komfortnövelő rendszereket adhatunk hozzá a medencéhez. Ilyen például a medencefűtés, hidromasszázs, medencevilágítás színterápiával, ellenáramoltató, sóbontás vagy az UV fertőtlenítés.

Medence építés referenciáink

csavar

Lépjen velünk kapcsolatba!