Nyílászárók gyártása és cseréje

Műanyag és alumínium ablakok, nyílászárók gyártása és cseréje, beépítése országszerte.
A Tendler Baut Zrt. vállalja egyénileg lakásokként vagy házanként, valamint panelprogramon belüli panelház nyílászárók cseréjét és gyártását, garanciával!
Az átlagos árfekvéstől a kiemelkedő minőségű árfekvésig kínálunk műanyag és alumínium nyílászárókat.

Szolgáltatásunk árai rejtett költségektől mentes, valamint tartalmazzák az ingyenes helyszíni felmérést, az új nyílászárók gyártását egyedi méretek szerint, a nyílászárók bontását és ezeknek eltávolítását, az új nyílászárók beépítését és a külső – belső párkányok kialakítását.

tendler baut logo left
Nyílászárók gyártása és cseréje

Mire figyeljünk a nyílászárók cseréjekor?

A beltéri – és kültéri ajtók és nyílászárók cseréjekor figyelembe kell venni, hogy a különböző helyiségek ajtóinak vagy ablakainak mérete eltérő lehet. A fürdőszobára vett ajtó, valószínűleg nem lesz jó a hálószoba vagy nappali ajtónak. Ilyen esetekben javasolt szakembert felkeresni, aki segíthet a nyílászárók méreteinek pontos lemérésében, vagy eldönteni jobb vagy bal irányba nyíljon az ajtónk. Valamint, tanácsot tud adni a megfelelő hangszigeteléssel kapcsolatban. Fontos még figyelembe venni, hogy a mindennapos használat mellett strapabíró termékeket válasszon. Ezekben a kérdésekben profi kollégáink – több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött – készséggel állnak rendelkezésükre.
tendler baut logo

Fontos önnek a gyorsaság és a határidők betartása?

Ha minél hamarabb szeretné a fehér műanyag nyílászárókat lakásába, válasszon minket! Ugyanis cégünk 2 hét alatt le tudja gyártani, majd beszerelni az új nyílászáróit! A minőségen se kell aggódnia, mivel a legnívósabb schüco és aluplast profilokat használjuk a gyártás során. Ezen márkákkal készült nyílászárók a legmagasabb hővédelmet és hangszigetelést biztosítják otthonának. 

Miért válasszon minket?

Nyílászárók és kiegészítők értékesítését, beépítését és gyártását vállaljuk az ország teljes területén! Megrendeléseinket magasan képzett és több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik. Célunk, hogy teljes mértékben levegyük a terhet a megbízó válláról.

Nyílászárók gyártása és cseréje
Nyílászárók gyártása és cseréje

Lépjen velünk kapcsolatba!