Rólunk

Székely Péter

Ügyvezető- tulajdonos

Már gyermekkoromban elkezdtem érdeklődni az építőipar iránt – 8 éves koromtól kezdve szobafestő-mázoló édesapám mellett segédkeztem, mialatt rengeteget tudtam tanulni tőle, és lehetőségem volt belelátni az építőipar széles körű munkálataiba.

A 2008-as válság idején, fizikai munkásként kezdtem tevékenykedni, mely idő alatt tisztán körvonalazódott bennem, hogy ingatlanbefektetéssel és ingatlanfejlesztéssel szeretnék foglalkozni a későbbiekben. Első építőipari cégemet 2011-ben alapítottam meg, ahol a kisebb megrendelések után egyre növekvő és nagyobb felelősségű projekteket vállaltunk el.

Mostanra, több mint 120,000 négyzetmétert építettünk – Magyarország teljes területén vállalunk építési és kivitelezési munkákat, specializálódva Budapest, a Balaton és a Mátra környékén. Kiemelkedő projektjeink közé sorolnám az FTC Népliget műfüves, fedett és fűthető futball pálya építését, a Buda Part lakópark 300 lakásos kivitelezését, illetve a Telekom székház épületének belsőépítészeti munkáit. További kedves projekt számomra a Szolnok Hetényi Kórház és az Országos Vérellátó Szolgálat épületeinek kivitelezése is.

A Tendler Baut építőipari cég évről évre nagy iramban fejlődik, melyet alátámasztanak a folyamatosan bővülő országosan elismert cégeknek teljesített projektjeink is, többek között a Praktiker, Wienerberger, stb. Fontos kiemelnem, hogy csapatunk a legújabb technológiai fejlesztésekkel dolgozik, kifejezetten környezettudatos vízióval.

Céljaink közé tartozik, hogy szeretnénk, ha Magyarországon elterjedne az úgynevezett ‘önellátó házak’ építése, amivel a későbbiekben rengeteg költséget meg tudnak spórolni az ott lakó családok.

Csapatunk

_DSC4503---

Beatrix

Vezető Ügyfél-Koordinátor
_DSC4521---

Anita

Ügyfél-Koordinátor
pexels-pixabay-220453

Dávid

Építészmérnök
pexels-andrea-piacquadio-3785079

György

Építésvezető
IMG_8514_new

Bettina

Látványtervező

Tendler Baut Kft.

A Tendler Baut profi kivitelező csapata több éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésedre, hogy prémium minőségű, rendkívül gyors határidővel és az előirányzott költségkeretedből valósítsa meg építési terveidet. Célunk a teljes körű ügyintézés – az építészeti tervrajzoktól a belsőépítészeten át, a teljes generálkivitelezésig mindent ellátunk!

20 éves szakmai tapasztalat

Legkorszerűbb építőanyagok
és technológiák

Műszaki ellenőrzés

Árajánlatkérés

Mit fog történni az árajánlatkérés után?

1. Felvesszük veled a kapcsolatot 24 órán belül!

2. Személyes találkozó a helyszínen, ahol díjmentesen felmérjük a kívánt munkanemeket.

3. Feltehetőleg megállapodunk és csapatunk megkezdi a szükséges munkálatokat.

Egyéb elérhetőségeink:

Teljeskörű ügyintézés

Minőség és határidő garancia

Versenyképes ár