Villanyszerelés

Lakása felújítását tervezi és profi szakemberekre szeretné bízni a villanyszerelést? Akkor ne is keressen tovább!
A Tendler Baut profi csapata már több, mint 20 éves tapasztalattal áll a rendelkezésére.
Legyen szó mérőhelykialakításról, lakás villanyszerelésről, villámvédelemről, vezeték áthúzásról vagy ipari villanyszerelésről, a villanyszerelés bármely területén állunk rendelkezésére!

Kisebb felújítástól a teljes generálkivitelezésig vállaljuk az elektromos hálózat teljes kiépítését. Ha szeretné, hogy gyorsan és professzionális módon a legmodernebb felszereléssel megoldani villanyszerelési problémáit lépjen velünk kapcsolatba és kollégáink a lehető leghamarabb elküldik Önnek ajánlatunkat kidolgozva, határidővel.

tendler baut logo left
villanyszerelés

Új elektronikai hálózat kiépítése

A lakás elektronikai hálózatának felújítása vagy kiépítése az Ön igényeinek felmérésével kezdődik. Miután meghatározta a berendezések, készülékek és elektromos kiállások helyeit, villanyszerelő kollégáink felmérik az ingatlant, majd javaslatokat tesznek és megtervezik az Ön számára legbiztonságosabb elektromos hálózatot.

Számunkra fontos a megrendelő igénye, így biztos nem lesznek kimaradt kábelek és kapcsolók!

A mai villanyszerelőnek tudnia kell a szolgáltatók rendszereinek vezetékes igényeit és azoknak a kivitelezési formáit, legyen szó riasztórendszerekről, kaputelefonról, fűtés vezérlésről, számítógépes rendszerekről, tv vagy internet rendszerről.

tendler baut logo

Vezetékek áthúzása

Ne féljen a régi lakások vezetékes áthúzásától! Profi, képzett villanyszerelő szakembereink minden eshetőségre fel vannak készülve. A lakás elektromos hálózatának áthúzása során a meglévő csövekbe húzzuk át a vezetéket (csak ott szükséges toldást végezni, ahol nem megy el az új vezeték). A régi lakások felújításakor derül ki, hogy eredetileg milyen munkát végeztek az előző szakemberek, de nem kell tartanunk akkor sem, ha „kontár” munkába ütközik, mivel ezeket villanyszerelőink szakszerűen javítják.

Okos otthon

Manapság már könnyedén megoldható otthona okosítása úgy, hogy nem kell újra terveznie elektronikus hálózatát. Vezérelje kényelmesen az ágyból vagy a munkahelyéről otthona elektronikai rendszereit, mind a fűtést, a lámpákat vagy a biztonsági rendszert. Villanyszereléssel foglalkozó profi csapatunk a legmodernebb és a legmegbízhatóbb módon segítenek Önnek, hogy a legkényelmesebben tudja vezérelni az otthoni elektronikát.

 

 

villanyszerelés
ceruza

Lépjen velünk kapcsolatba!